zondag 14 november 2010

Barbitchen [1]

Al onderweg naar de crime scene in de regen springt er een kleine, donkere man voor mijn voeten. Het regent, ik wil drank. Dus ik besluit hem te negeren. Hij wil waarschijnlijk een peuk. Pech, dit is niet je avond broeder.

Bij binnenkomst zit er aan de bar: oud, mooiboy 1 en 2, ouder stel en 'Bone, Thugs N Harmony'. Achter de bar: Betty Boop in corset. Opsteker. Dj van de avond: BZN. Oftwel: Bekende Zonder Naam. Maar hij draait op het moment rustige r&b, hiphop en neosoul, dus het kan ermee door. Ik hoopte eigenlijk dat mijn entree gepaard zou gaan met het 'Shaft' thema. Helaas. En die blanke knakker die voor de dj-booth een poging doet te 'dansen' op 'straat'niveau maakt alles er ook niet beter op. Gelukkig is er bier. Betty Boop. Sigaretten. Goede muziek. Laten we afwachten.

M.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten