vrijdag 20 april 2012

Zelf ZIJN

Dinsdag kwam er een op Faebook een statusupdate onder mijn ogen van het Tijdschrift ZIJN, dat je tot 's avonds (ik zag de post pas eind van de middag) kon insturen binnen het thema 'zelf ZIJN', voor het vierde nummer. Nu heb ik pas gisterochtend gemaild, maar ik kan met gepaste trots melden dat mijn gedicht '25 jaar' er in staat! Met een dubbele spread, hoe vet is dat dan! Mijn eerste literaire publicatie, ook dat nog eens! Ik ben vandaag een blij man, ja toch.

Maar om de maaksters van ZIJN te supporten boven het eigenbelang, lees en bewonder de vierde editie (volgende week als bundel verkrijgbaar) van het tijdschrift, inclusief de bijdrage van ondergetekende:M.S.

NB: Deze en voorgaande edities van ZIJN, vind je HIER.

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd voor de publicatie. Ziet er tof uit!

    Vincent Hansen

    BeantwoordenVerwijderen