woensdag 18 mei 2011

Opera-t(i)oneel

A.s. vrijdag beginnen de Operadagen Rotterdam. Voor hen zal ik over enkele voorstellingen bloggen, die op hun website komen te staan. Daar heb ik wel veel zin aan. Vooral als je er ook een mag bezoeken, te beginnen met Dido&Aeneas. Dat betekent echter niet dat de blog hier stil zal zitten. Gisteren een nieuw projectje aangegaan met de heren van JUGEND Rotterdam, maar daarover later meer.

Ik schrijf zelf ook nog mijn eigen werk, en op aanraden van schrijver en filmmaker Raoul de Jong moet ik alvast op zoek naar een uitgever. Ook dat nog, maar eerst even verder schrijven. Zelfverzekerdheid over je werk helpt altijd, en zover ben ik nog niet. Anders is er altijd nog FreeMusketeers om op terug te vallen.

Tot zover de kleine aankondiging, later meer nieuws.

M.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten