vrijdag 1 augustus 2014

Tramlijn 4

Voor de zomervakantie was ik gevraagd door het tekstuele bedrijf Rijken&Jaarsma benaderd in het kader van het boek over tramlijn 4 dat zij maken. Uit de (voor mij) meest recente berichten begreep ik dat het boek haar voltooiing nadert. Goed nieuws voor Rotterdam aangezien dit een van de oudste tramlijnen is, en het boek prachtige verhalen bevat en foto's van de route en meer.

En ook goed nieuws voor mijzelf, want ik mocht maar liefst vijf gedichten schrijven voor het boek! Mijn gedichten gaan allemaal over een locatie langs de route van de huidige tramlijn 4, waaronder mijn buurt Delfshaven en natuurlijk de nieuwe trots van de stad: Rotterdam Centraal. Een eer, een uitdaging en kijk heel erg uit naar het boek, dat ergens begin herfst uit moet komen. Van wat ik er al van gezien en gelezen heb, wordt het prachtig en een must have voor de Rotterdammer!

Mocht ik meer nieuws hebben daarover, volgt dat uiteraard z.s.m. Tot die tijd kun je me regelmatig vinden in de tram ;)

M.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten