dinsdag 22 maart 2011

Poëzieweekend

De komende dagen ben ik wel weer een tijdje zoet. Zaterdag poëzie voordragen tijdens Speyksessie 4, in Galerie Frank Taal. Zowel dichter Jee Kast als schrijver Ernest van der Kwast zullen voordragen en dan ben ik, 'Der Nobody' Miguel Santos, er tussen gepropt. Als ik de organisatie een beetje goed inschat hebben ze hoge verwachtingen. Ik heb er geen. 'We verwachten kwaliteit', was het laatste dat ik op Twitter las. Het wordt zien hoe het gaat lopen allemaal. In ieder geval genieten van Ming's Pretty Heroes in een akoestische set. Sweet.

Zondag dankzij een afmelding meedoen met de 3e voorronde van Poetry Slam Rotterdam (Geen Facebook? Klik hier) in Café Hemingway. Ook hier helemaal geen verwachtingen. Waarschijnlijk wordt het gewoon weer na een ronde het op een zuipen zetten en luisteren naar andere dichters. O.a. Martin Aart de Jong, onderdeel van het Leids Dichtersgilde, zullen poëzie voordragen. En strijden om een plek in de Jaarfinale van Poetry Slam Rotterdam op 5 juni. Degene die dat wint, gaat namens Rotterdam naar het NK Poetry Slam. Maar dat is nog heel ver weg. Heel. Ver. Weg. Ik ga me gewoon voorbereiden op een weekend poëzie voordragen en verder zie ik wel hoe het loopt. En anders verwijs ik je graag naar mijn anti-poetryslam-gedicht.

M.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten