donderdag 10 februari 2011

Column

Met Arrow Jazz FM in de oren, die de klanken van James Ingram en Michael McDonald's Yah Mo Be There mogen ontvangen, voltooide ik zojuist de derde column voor die columnwedstrijd van mijn vaders favoriete biermerk. Alleen is nu de kwestie van de beste kiezen en dan insturen. En dat kan nog lastig worden. Alhoewel. Ik heb zelf al een favoriet, maar dat ben ik. En als schrijver van de columns ben ik mooi bevooroordeeld. Dus ga ik de tip gebruiken die me ooit is gegeven over schrijven: maak het af, laat het een tijdje liggen en lees het later nog eens terug. Kijk of je er dan nog steeds zo enthousiast over bent. En dat ga ik doen. With a little help of my friends.

M.S.

Bron afbeelding: Een publicatie op een studentensite met de oproep voor de wedstrijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten